Неодолива шопинг понуда

Купете ги омилените парчиња од City Fashion на 12 рати без камата, а почнете со плаќање од 1 јули!
 
Модерна и брендирана гардероба од светски познати брендови никогаш подостапна!
 
Погледнете ја новата колекција и препуштете се на шопинг без ограничувања.
 
Акцијата важи од 07.05 – 13.05.2024, во сите продажни места на City Fashion!
 
*3% Еднократен надомест за плаќање на рати.
 

Име на продажно место

Адреса

Рати

 

CITY FASHION SKOPJE CITY MALL

Љубљанска 4, Кат 1

12 рати без камата

 

CITY FASHION WOMAN SKOPJE CITY MALL

Љубљанска 4, Кат 1

12 рати без камата

 

CITY FASHION ГТЦ

Кеј 13 Ноември, приземје

12 рати без камата

 

CITY FASHION EAST GATE MALL

Ул. Беласица бр.2, приземје

12 рати без камата

 

CITY FASHION WOMAN OUTLET

ТЦ Беверли Хилс, ниско приземје

12 рати без камата

Одложено плаќање од 01.07.2024

CITY FASHION OUTLET

ТЦ Беверли Хилс, ниско приземје

12 рати без камата