Модерни очила од Prima Optics

Подновете се со дизајнирани очила а плаќајте на 6 рати без камата. Зошто да чекате?
 
Погледнете ја промоцијата во Prima Optics и изберете го вашиот совршен пар. 
 
Акцијата трае од 01.06.2024 – 30.06.2024
 
*Напомена: За трансакции од 7 до 12 рати се пресметува месечна камата.