Модерни чевли на 12 рати

Ново продажно во мрежата на Diners Club – Grafiti кои во соработка со модниот стилист Lucio Rigetto, создаваат нова модерна и уникатна колекција.

Уживајте во удобност и стил како никогаш досега со големиот избор на дизајнерски чевли од Grafiti, а само со Diners Club нарачајте го омилениот пар чевли за секоја пригода и платете онлајн на 12 рати.


Погледнете ги сите модели https://grafiti.com.mk/.

 

*Промоцијата важи само онлајн

*Трансакцијата автоматски се дели на 12 рати, доколку сакате можете да побарате намалување на бројот на рати на info@diners.mk.