Лето во Охрид

Лето во Охрид? Да секако!

Истражете ги античките знаменитости и уживајте во големата гастрономска понуда, што ја нуди овој магичен историски град.

Испланирајте го вашето патување во Охрид сега со Diners Club на 12 рати.

Погледнете ги нашите партнери.

Име на хотел Адреса Град Рати
МЕТРОПОЛ ХОТЕЛ НАС.СВ.СТЕФАН Охрид 12
БЕЛВИ ХОТЕЛ НАС.СВ.СТЕФАН Охрид 12
ТИНО ХОТЕЛ КЕЈ МАКЕДОНИЈА БР. 55 Охрид 12
ТИНО ХОТЕЛ СВ.СТЕФАН НАС. СВ. СТЕФАН Охрид 12
ПАРК ЛЕЈКДСАЈД НАУМ ОХРИДСКИ БР.10А Охрид 12
ДВА БИСЕРА-ХОТЕЛ НАСЕЛБА ЛАГАДИН Охрид 12
СУ ХОТЕЛ КЕЈ МАКЕДОНИЈА 91 А Охрид 12
PARK GOLDEN VIEW НАУМ ОХРИДСКИ БР. 10 Охрид 12
ИНЕКС ОЛГИЦА-ХОТЕЛ НАУМ ОХРИДСКИ 5-7 Охрид 12
КЛИМЕТИЦА – ХОТЕЛ НАСЕЛБА СВ.СТЕФАН Охрид 12
MAIVA НАС.СВ.СТЕФАН Охрид 12
ЛЕБЕД-ХОТЕЛ КЕЈ МАКЕДОНИЈА 112 Охрид 12
ГРАНИТ ХОТЕЛ НАС.СВ.СТЕФАН Охрид 12
МИЛЕНИУМ ПАЛАС-ХОТЕЛ КЕЈ МАРШАЛ ТИТО ББ Охрид 12
ВИЛА СВЕТА СОФИЈА КОСТА АБРАШ БР.64 Охрид 12
ВИЛА МАРТА НАУМ ОХРИДСКИ БР.2 РАЧА Охрид 12
ЛАКИ ХОТЕЛ&СПА НАС.ИСТОК БР.1 КОЊСКО Охрид 12
АКВАЛИНА-ХОТЕЛ СВ.СТЕФАН Охрид 12
РИВИЕРА ХОТЕЛ КЕЈ МАКЕДОНИЈА БР. 4 Охрид 12
ПЕЛА ХОТЕЛ СВ.СТЕФАН ББ ОХРИД Охрид 12
СИЛЕКС-ХОТЕЛ НАС. СВ. СТЕФАН ББ Охрид 12
СИТИ ПАЛАС-ХОТЕЛ КЕЈ МАКЕДОНИЈА БР.31 Охрид 12
ЛИХНИДОС – ХОТЕЛ КОСТА АБРАШ БР.1 Охрид 12

 

Име на ресторан Адреса Град Рати
ТАВЕРНА МОМИР КОСТА АБРАШ БР.3 Охрид 12
НОА-ЛАНЧ БАР КОСТА АБРАШ БР.38 Охрид 12
КАДМО ЛАНЧ БАР КОСТА АБРАШ БР.9 А Охрид 12
КАДМО-БАР КОСТА АБРАШ БР.9А Охрид 12
ТОМАТО-РЕСТОРАН ЦАР САМОИЛ БР.1 Охрид 12
ЛЕОНАРДО-ПИЦЕРИЈА ЦАР САМОИЛ БР.33 Охрид 12
ДРИМ-КУБА ЛИБРЕ СВ.НАУМ Охрид 12
АНТИКО-РЕСТОРАН ЦАР САМОИЛ БР.30 Охрид 12
ГОСТИЛНИЦА МЕЧЕ ДОЛНО КОЊСКО Охрид 12
РЕСТОРАН КАЈЧЕ Илинденска бр.22 Охрид 12
ДАЛГА – РЕСТОРАН КОСТА АБРАШ БР.3 Охрид 12
ДАЛГА – РЕСТОРАН НАС.СВ.СТЕФАН БР. 1 Охрид 12
СВЕТА СОФИЈА-РЕСТОРАН ЦАР САМОИЛ 88 Охрид 12
САНСЕТ БАР ОХРИД НАУМ ОХРИДСКИ 5-7 Охрид 12
РИБАР РЕСТОРАН С.ТРПЕЈЦА, ОХРИД Охрид 12
ВИА САКРА – ПИЦЕРИЈА ИЛИНДЕНСКА БР.36 Охрид 12
КОЗА НОСТРА БОРО ШАИН Охрид 12
ПОТПЕШ-РЕСТОРАН ПЕТАР ЧАУЛЕВ БР.48 Охрид 12
ОСТРОВО РЕСТОРАН СВ.НАУМ ЉУБАНИШТA Охрид 12
НЕМО ПИЦЕРИЈА ЦАР САМОИЛ ББ Охрид 12
ЛИХНИДОС -РЕСТОРАН КОСТА АБРАШ БР.1 Охрид 12
КУБА ЛИБРЕ НАУМ ОХРИДСКИ БР.10А Охрид 12