Купувај на рати, ā без камати со Diners Club на Ананас

Купувај со Diners Club на Ананас на 6 рати без камати, а за секоја трансакција над 10.000 мкд добиј ваучер од 2.000 мкд и за секоја трансакција над 25.000 мкд добиј ваучер во износ од 5.000 мкд.

Нова неодолива понуда која не смеете да ја пропуштите!

Гардероба, електроника, летна понуда, мебел и аксесоари за домот на Ананас ќе најдете огромен избор на производи за секој член од семејството по најповолни цени.

Препуштете се на голем летен шопинг уште сега!

 

*Акцијата трае 30 јуни или до искористување на предвидениот број на ваучери.

 

Име на продажно место Рати Бенефиција+ Времетраење
WWW.ANANAS.MK 12 6 рати без камата 30.06.2024
Вредносен ваучер во износ од 2.000мкд за трансакции од 10.000 до 24.999мкд 30.06.2024
Вредносен ваучер во износ од 5.000мкд за трансакции од/над 25.000мкд