Не ги пропуштајте големите зимски попусти во продажните салони на Inditex.
Плаќајте со Diners Club на 12 рати!

*Нема минимален износ за поделба на сумата на рати

Име на продажно место Адреса Град Рати
MASSIMO DUTTI East Gate Mall Скопје 12
MASSIMO DUTTI City Mall Скопје 12
ZARA East Gate Mall Скопје 12
ZARA City Mall Скопје 12
STRADIVARIUS East Gate Mall Скопје 12
STRADIVARIUS City Mall Скопје 12
PULL&BEAR East Gate Mall Скопје 12
PULL&BEAR City Mall Скопје 12
BERSHKA East Gate Mall Скопје 12
BERSHKA City Mall Скопје 12
ZARA HOME East Gate Mall Скопје 12
OYSHO East Gate Mall Скопје 12