Купувај на 6 рати без камата во Bidi Fit!

Електрични тротинети, велосипеди, справи за вежбање, фитнес опрема, и се друго што ви е потребно за рекреација и за да бидете фит ова лето ќе најдете на bidifit.com

Одбери го производот онлајн, а плати го во продажното место на Bidi Fit, лоцирано на ул.Јордан Мијалков бр. 2, лок.3.

Специјалната промоција трае од 01.07 – 31.07.2024

 

Име на продажно место Рати  Бенефиција+
БИДИ ФИТ 12 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА
Ул. Јордан Мијалков бр. 2 л.3 Скопје

*Напомена: За трансакции од 7-12 рати се пресметува месечна камата од 1.3%.