Купувај козметика со Diners Club

Подигнете ја вашата дневна рутина на повисоко ниво и зрачете со убавина!

Специјална попусти, плаќање на 12 рати и рати без камата само за членовите на Diners Club.

Погледнете ги нашите партнери

КОЗМЕТИКА Рати Бенефиција
FABU SPOT 12 15% попуст
ELIXIR 12 15% попуст
KIKO MILANO 12 рати без камата  
БЕЛИНА БИО ШОП 12 рати без камата  
COSMO 12  
SCHATZE-PARFIMERIJA 12  
FRAGRANCE.MK 12 фиксно  
ДИВА КОЗМЕТИКА 12  
THE BODY SHOP 12  
BOUTIKUE DE LA PARFUMERIE 12  
L’OCCITANE 12  
ЗИАЈА 12  
ОЛПЕО 12  
IV ROSHE 12