Купи книга со Diners Club

Купувај со Diners Club на овогодишниот саем за книга, кој започнува од 18ти до 24ти во Борис Трајковски.

Купи книга и се што ти е потребно од книжарите парнери на Diners Club плати на 12 рати и рати без камата.

 

Погледни ги нашите партнери.

Име на продажно место Рати
ПРОСВЕТНО ДЕЛО 12 рати без камата
МАТИЦА МАКЕДОНСКА 12 рати без камата
САКАМ КНИГИ 12
ИЛИ-ИЛИ  12
КУЛТУРА 12
ФЕНИКС 12
ТОПЕР  12
ТРИ 12
ПОЛИЦА 12
ИКОНА 12
OFFICE PLUS 12
АКАДЕМСКА КНИГА 12
ЛИТЕРАТУРА 12
АНТОЛОГ 12
HOUSE OF BOOKS&GAMES 12