Креирај нови моменти

Совршено вино, вкусна храна и прекрасни предели. Доколку немаш посетено некоја од нашите винарии, направи го тоа сега.

Уживај во моментот и плаќај со Diners Club на 12 рати.

ВИНАРИИ Рати
ВИНАРИЈА БОВИН 12
ПОПОВА КУЛА 12
ЛАЗАР ВИНСКИ ТУРИЗАМ 12
СТОБИ-РЕСТОРАН 12