Клими до 24 рати и рати без камата

Купи клима со Diners Club, плаќај до 24 рати и рати без камата! 

Победете ја топлината со врвните климатизери достапни во голем избор кај партнерите на Diners Club!

Енергетски ефикасни, тивки и моќни.

 

Име на продажно место Рати Бенефиција+
MAXIMUM 24 12 рати без камата
НЕПТУН МК 24 6 рати без камата
СЕТЕК СЕ ОД ТЕХНИКА 24 6 рати без камата
ТЕХНОМАРКЕТ 24 6 рати без камата
KLIMI.MK 12  
ГОРЕЊЕ 12  
ЕЛИПСО ЦЕНТАР 12  
ТИС 12  
МИГОР 12  
МИЛД 12  
РИВЕРСОФТ 12  
GREESTORE / KLIMA 12  
WWW.KLIMAMARKET.MK 12  
SONY GALERIJA 12