Кога сакаш повеќе во најдолгиот месец од годината тука е Diners Club.
Подигни готовина на рати од банкомат со твојата Diners Club картичка, а почни со плаќање од март.

Готовина можеш да подигнеш од АТМ-и на:
НЛБ Тутунска банка
Стопанска Банка АД Битола
Халкбанк АД Скопје
Уни Банка

*3% Еднократен надомест за плаќање на рати

Акцијата важи од 26.01 до 31.01.24