Готовина на рати со одложено плаќање

Кога ти треба повеќе на крајот од месецот, тука е Diners Club.

Подигни готовина на рати од банкомат, а почни со плаќање од јули.

 

Готовина можеш да подигнеш од АТМ-и на:

-НЛБ Тутунска банка

-Стопанска Банка АД Битола

-Халкбанк АД Скопје

-Уни Банка

 

*3% Еднократен надомест за плаќање на рати

 

Акцијата важи од 27.05.2024 до 31.05.2024