Готовина на рати со одложено плаќање

Месецот го испраќаме со одлична понуда! Подигни готовина на рати од банкомат до 29.02 со твојата Diners Club картичка, а почни со плаќање од април.

Готовина можеш да подигнеш од АТМ-и на:
НЛБ Тутунска банка
Стопанска Банка АД Битола
Халкбанк АД Скопје
Уни Банка.

*3% Еднократен надомест за плаќање на рати.

Акцијата важи од 26.02 до 29.02.24