Доживеј го преубавиот Охрид

Продолжен викенд во Охрид? Супер идеја! Резервирај кај некој од партнерите на Diners Club и плаќај на 12 рати!

ОХРИД Рати
ИНЕКС ГОРИЦА-ХОТЕЛ 12
ПАРК ЛЕЈКДСАЈД 12
КЛИМЕТИЦА – ХОТЕЛ 12
MAIVA 12
ЛЕБЕД-ХОТЕЛ 12
ГРАНИТ ХОТЕЛ 12
ДВА БИСЕРА-ХОТЕЛ 12
МЕТРОПОЛ ХОТЕЛ 12
БЕЛВИ ХОТЕЛ 12
ТИНО ХОТЕЛ 12
МИЛЕНИУМ ПАЛАС-ХОТЕЛ 12
ВИЛА СВЕТА СОФИЈА 12
ВИЛА МАРТА 12
ЛАКИ ХОТЕЛ&СПА 12
АКВАЛИНА-ХОТЕЛ 12
РИВИЕРА ХОТЕЛ 12
ПЕЛА ХОТЕЛ 12
СИЛЕКС-ХОТЕЛ 12
СИТИ ПАЛАС-ХОТЕЛ 12
ТИНО ХОТЕЛ СВ.СТЕФАН 12
ЛИХНИДОС – ХОТЕЛ 12
СУ ХОТЕЛ 12
ТИНО ХОТЕЛ 12
PARK GOLDEN VIEW 12