Diners во ритамот на културата

Избегајте од реалноста на кратко и уживајте во магијата на прекрасните културни изведби.

Резервирајте ги вашите билети сега и создадете спомени кои траат цел живот!

Погледнете ги репортоарите на нашите партнери

КУЛТУРА Адреса Град Рати Link
МНТ                      11-ТИ МАРТ БР. 3 СКОПЈЕ 12 https://mnt.mk/mk/repertoar
МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА МАРШАЛ ТИТО ББ СКОПЈЕ 12 http://www.filharmonija.mk/events.php?lang=2&mb=2
filharmonijaonline.mk СКОПЈЕ 12
МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ КЕЈ ДИМИТАР ВЛАХОВ ББ СКОПЈЕ 12 https://operabalet.mk/events/list/
WWW.MOB.COM.MK     СКОПЈЕ 12
ДРАМСКИ ТЕАТАР СКОПЈЕ ШЕКСПИРОВА БР. 15 СКОПЈЕ 12 https://dramskiteatar.com.mk/repertoar    
ТЕАТАР КОМЕДИЈА КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ ББ СКОПЈЕ 12 https://www.facebook.com/TeatarKomedija/    
ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИ ДИМИТРИЕ ЧУПОВСКИ БР. 4 СКОПЈЕ 12 https://puppet.com.mk/index.php#jevents    
www.ticketx.mk / WWW.AVALON.MK      СКОПЈЕ 12 фиксно https://www.ticketx.mk/
KARTI.COM.MK              KARTI.COM.MK       СКОПЈЕ 12 https://www.karti.com.mk/