Чекори со стил

Чекори со стил и нови обувки!

Искористи ги бенефициите кај нашите партнери и опреми се со нови обувки за секоја пригода.

 

Плаќај на 12 рати и рати без камата кај нашите партнери.

ОБУВКИ Рати Бенефиција +
GEOX 12 12 рати без камата
OFFICE SHOES 12  
TIMBERLAND 12 12 рати без камата
ПЕКО 12  
NINE WEST 12  
KICKS&HEELZ 12  
ARTHURS 12  
SKECHERS 12  
ADAM’S & FRIENDS 12  
BIANA SHOES 12  
EMI-BIANA SHOES 12  
MARQUIS 12  
МОНД 12  
МЕТРО ОБУВКИ 12  
ПОЛИНИ 12  
ЏИНО КОРИ 12  
ПАМС – ОБУВКИ 12  
ДИМАКО 12  
grafiti.com.mk 12 12 фиксно