Првиот месец од годината е вистинско време за создавање на нови навики. Избегајте од секојдневните обврски, посветете си повеќе време за себе и за вашето тело.
Одберете од нашите парнери и плаќајте на 12 рати и рати без камата.

Погледни ги нашите парнери

  Име на продажно место Адреса Град Рати
Fitness & Spa SKY WELLNESS БУЛ.СРБИЈА 31А-ЏЕВАХИР Скопје 12
ФИТНЕС ХОТЕЛ ПАРК УЛ.1732 БР.4/3 Скопје 12
ПАЛЕСТРА-ФИТНЕС ЦЕНТАР ИСТ ГЕЈТ Скопје 12 рати без камата
ВИП АРЕНА-ФИТНЕС ЦЕНТАР 8-МИ СЕПТЕМВРИ БР.13 Скопје 12
ВИП АРЕНА-БАЗЕН 8-МИ СЕПТЕМВРИ БР.13 Скопје 12
ПРОМЕДИКА ФИТНЕС М.Х.ЈАСМИН БР.50 Скопје 12
FITNES (RUSSIA) БУЛ.АСНОМ БР.1 Скопје 12
SINERGY FITNESS CENTAR ВЛАДИМИР КОМАРОВ 11А Скопје 12
АЛЕКСАНДАР ПАЛАС-ФИТНЕС 8-МИ СЕПТЕМВРИ Б.Б. Скопје 12
ЕУФОРИЈА ФИТНЕС И СПА – DoubleThree by Hilton БУЛ.АСНОМ Скопје 12