20% попуст во Office Shoes и Skechers

Патики, чевли, папучи со врвен квалитет од светски познати брендови само за членовите на Diners Club сега достапни со 20% попуст.

Понудата важи во сите продажни места на Office Shoes и Skechers, од 18ти до 21ви април.

Уживајте во купувањето со Diners Club и плаќајте на 12 рати.

 

Погледни ги продажните места.

Име на продажно место Адреса Рати Бенефиција+
OFFICE SHOES СИТИ МОЛ Л.107 12 20% попуст
SKECHERS SHOP СИТИ МОЛ 12
OFFICE SHOES ИСТ ГЕЈТ 12
SKECHERS ИСТ ГЕЈТ 12
OFFICE SHOES DIAMOND MALL 12
SKECHERS DIAMOND MALL 12
OFFICE SHOES/SKECHERS OUTLET МЕТОДИЈА ШАТОРОВ ШАРЛО 7/4 12 20% дополнителен попуст на веќе намалени цени