12 рати и рати без камата во Sara Fashion, Penti и Sara Fashion Home

Новата колекција во Sara Fashion, Penti и Sara Fashion Home  на 12 рати без камата со Diners Club!

Не пропуштај да блеснеш во ново парче и да уживаш во нови летни авантури.🌴👙

Акцијата трае од 05.07 – 31.07.24

Име на продажно место Рати  Бенефиција+
SARA FASHION 12 РАТИ 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
SARA FASHION HOME
PENTI