Подготвени за зимската сезона?

Изберете ја вашата омилена дестинација и бидете безгрижни во однос на плаќањето, бидејќи со Diners Club картичката плаќате ОДЛОЖЕНО и за трансакциите на рати, почнувајќи дури од 1 февруари 2022! 

Кога сакаш повеќе, добиј повеќе со Diners Club Македонија! 

✔ Акцијата трае до 8 до 30 ноември 2021 година

Име на туристичка агенција Рати Бенефиција +
Пилот Травел 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.02.2022. Времетраење: 08.11-30.11.2021
Фибула Аир Травел 12
ЈК Травел 12
Аурора турс 12
Македонија сообраќај 12
Папилон 12
Руле Турс 12
Travel Solutions 12
Киниси 12
Бохемиa 12
Скаут 12
City Travel 12
Магелан 12
Кондор 12
Белеца Травел 12
Фалкон Травел 12
Скопје Турс 12
Агентур 12
Вис Пој 12
ЈСП Турс 12
АО Генерал Турист 12
БТИ Македонија 12
Војажер  12
Нет Бај 12
ИНС Тур 12
Три Стар Травел 12
Time to travel 12
Бест Травел 12
Art of travel 12
Ел Мундо 12
Елит Травел 12
Делфино Травел 12
Вардар Експрес Травел 12
Зулу Травел 12
Вас Тур Оператор 12
Ноа Турс 12
ОК Травел 12
New Ways of Travel 12
Waikiti Travel 12
ИН Травел 12
Terra Travel Sky 12
Jet-Set Travel 12
Стаф Травел 12
Орфеј тур оператор 12
Саватурс 12
Лагуна 12
ЕТЦ Травел 12
Олимпик Травел 12
Травити 12
Go Travel 12
Инфинити Травел 12
Хавана Травел 12