Квалитетна спортска опрема за секоја зимска авантура!

Купете сè што ви е потребно за најдобрата снежна спортска сезона и плаќајте на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА и тоа од 1 март 2022!

Кога сакаш повеќе, дозволи си повеќе со Diners!

 

Продажно место спортска опрема Рати Бенефиција + Пероиод
MEGASPORT 20+ пм во 15 градови 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
SCOUT Св. Кирил и Методиј 20/1 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
NOMAD Св. Кирил и Методиј 20/2 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022


*акцијата во Номад и Скаут важи само за производи до 20% попуст, не се комбинира со други акции или поволности