Женственоста треба да се негува!  

Само во февруари во Еликсир имате можност да изберете од огромниот асортиман на живописни мирисни ноти и долготрајна декоративна козметика, да плаќате на рати и да добиете попуст!

Кога сакаш повеќе, дозволи си повеќе!

Акцијата важи цел месец февруари.