Жената е БЕСКОНЕЧНА ИНСПИРАЦИЈА!

Затоа ние ја подготвивме оваа посебна понуда за ONLINE купување со попусти, РАТИ и 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА за оние кои водат активен живот, за оние кои обожаваат квалитетна долна облека, ексклузивен накит и часовници, брендирани парчиња облека и обувки за секоја пригода.

Погледнете ја табелата подолу и изберете ги омилените подароци!

Кога сакаш повеќе за себе, избери Diners!

 

Име на online п/м Рати   Времетраење
WWW.OFFICESHOES.MK 12 рати без камата фиксно   07-13.03.2022
WWW.ESOTIQ.MK 12 рати фиксно 10% дополнителн попуст
Промо код – DiNeRs10
07-13.03.2022
WWW.SHOP.KAJGANA.COM 12 рати без камата фиксно   07-13.03.2022
WWW.FASHIONGROUP.COM.MK 12 рати без камата фиксно   неопределено
WWW.OKAIDI.MK 12 рати без камата фиксно   неопределено
WWW.POLLEOSPORT.MK 12 рати без камата фиксно   неопределено
WWW.MYTIME.MK             12 рати без камата фиксно   неопределено
WWW.BELLINA.MK            12 рати без камата фиксно   неопределено
WWW.TOPSHOP.COM.MK        12 рати без камата фиксно   01-28.03.2022
WWW.DORMEO.COM.MK         12 рати без камата фиксно   01-28.03.2022
WWW.DELIMANO.COM.MK       12 рати без камата фиксно   01-28.03.2022
WWW.ROVUS.COM.MK          12 рати без камата фиксно   01-28.03.2022
WWW.WALKMAXX.COM.MK       12 рати без камата фиксно   01-28.03.2022
WWW.WELLNEO.COM.MK        12 рати без камата фиксно   01-28.03.2022
WWW.GALERIJA.COM.MK       12 рати без камата фиксно   неопределено
WWW.FILTRACIJA.MK         12 рати без камата фиксно   неопределено