Вози безбедно со нови зимски гуми!

Од 8 до 30 ноември со Вашата Diners Club картичка купете нови пневматици на ПОПУСТ, а плаќајте ги ОДЛОЖЕНО почнувајќи од 1.02.2022 и на рати и РАТИ БЕЗ КАМАТА!
Кога сакаш повеќе, добиј повеќе со Diners Club Македонија!

Име на продажно место за пнеуматици Рати Бенефиција +
Олимпико 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.02.2022. Времетраење: 08.11-30.11.2021
Европа гуми 12 рати без камата
Турбомакс 12 рати без камата
Бенелукс авто сервис 12 рати без камата
Пнеуматик 12 рати  
Stop&Go 12 рати
Мотоцентар 12 рати
Мултибренд автогуми 12 рати
Еурогума трејд 12 рати
Церес 12 рати
Ганзони 12 рати
ТДА Трејд 12 рати
Агро гума 12 рати