Заборави на сообраќајниот метеж и уживај во пролетта на две тркала.

Посети ги продажните салони на нашите бизнис партнери и одбери велосипед или електричен тротинет со најповолни услови.

Оствари попуст и плаќај на рати со Diners.

Име на продажно место Рати Бенефиции
MAXIMUM (Agrotehna) 24 рати без камата  
NOMAD MOBILITY 12 рати без камата *12 рати без камата за производи на регуларна цена и до 20% попуст
МЕРИДА 6 рати без камата  
ВУЧКО 12 рати без камата  
DUTCHBIKES 12 рати без камата  
БИДИ ФИТ 12  
ПРОСПОРТ 12  
OUTDOOR.MK                 12  
ВЕЛОСИПЕД.МК 12  
МАСТЕРСПОРТ 12  
МОДУС 12 од 5-10% попуст
ЦИКЛО АС 12  
BIKE STOP 12  
PROBIKE 12  
MI-STORE 12 rati