Твоето ново омилено катче дома.

Место за одмор и опуштање со кафе и добра книга, семеен ручек во сенка или ноќна седенка со пријателите.

Уреди го твојот двор од соништата со Diners.

Искористи ги попустите и купувај на рати и рати без камата до 30.04.2022.

Име на продажно место Рати Бенефиции
JYSK                      12  
ЕЛЕКТРОМЕТАЛ 12 рати без камата  
МЕРКУР 12 рати без камата  
ЛОТУЛС 12 10% попуст
ФОЈА 12 5% попуст
ХУБО РЕПЛЕК 12  
MR.BRICOLAGE              12  
МТД ГРАДИНА – Фероелектро 12  
ТЕХНО ГЕНЕКС 12