Купи сега плаќај од февруари! 

Од 20 до 30 ноември купувајте од најдобрите брендови на Top Shop Македонија  и со Вашата Diners Club картичка плаќајте одложено, на 12 рати без камата, почнувајќи од февруари следната година!