Во периодот од 28.02 до 28.03 купувајте ги на РАТИ БЕЗ КАМАТА сите омилени производи од Студио Модерна кои ви се потребни за полесно функционирање во секојдневието.

Кога сакаш повеќе за себе и најблиските, избери Diners!