Струја и парно на РАТИ?

Сега е лесно да ги поминеш студените денови во домашна атмосфера, фактурите за струја од ЕВН и за парно од БЕГ плаќај ги на РАТИ само со твојата Diners картичка.

Кога сакаш повеќе, добиј повеќе!

Акцијата важи цел месец февруари.