Среќна среда со Diners за СИТЕ членови!

Само оваа среда искористете ја уникатната можност за попусти и бенефиции во дури 28 продажни места партнери на Diners! 

Кога сакаш повеќе за себе, добиј повеќе!

Продажно место Бенефиција Рати Дополнителна информација Адреса
Tinex Home 30% попуст 12   Т.Ц.Зебра
L’Occitane 20% попуст 12 Попустот не се комбинира со други промоции и попусти City Mall/East Gate/Ramstore/G.T.C
Lacoste 15% попуст 12 на производите со попуст плус 5% Ramstore
Gant 15% попуст 12 на производите со попуст плус 5% East Gate
Gant/Polo/Napapirji 15% попуст 12 на производите со попуст плус 5% City Mall
Gant/Polo/Tommy 15% попуст 12 на производите со попуст плус 5% Ramstore
Tommy Hilfiger 15% попуст 12 на производите со попуст плус 5% City Mall/East Gate
Tommy Hilfiger/Lacoste 15% попуст 12 на производите со попуст плус 5% City Mall
Delta Multibrend 15% попуст 12 на производите со попуст плус 5% East Gate
fashiongroup.com.mk дополнителни 10% попуст на веќе постоечкиот попуст 12 рати без камата Код на попуст: SALE10 fashiongroup.com.mk
Office Shoes 25% попуст 12   City Mall/East Gate
Skechers 25% попуст 12   City Mall/East Gate
Bark Shoes 25% попуст 12   East Gate
Beosport/Pepe Jeans 20% попуст 12   City Mall
Beosport 20% попуст 12   City Mall/East Gate
Nine West 20% попуст 12   City Mall
Kicks&Heelz 20% попуст 12   East Gate
The Entertainer До 20% попуст 12   East Gate
Prenatal До 20% попуст 12   East Gate
RiSport-Under Armour 20% попуст 12   City Mall
Cajs Optika 20% попуст 12   City Mall
Cosmo Tinex 10% попуст 12 Попустот важи само за накит и селектива. Попустот не се комбинира со други промоции и попусти East Gate
Prima optika 10% дополнителен попуст на диоптриски очила и стакла 12  
Во сите продажни места на Прима оптика
Peko 10% попуст 12  
Во сите продажни места на Прима оптика
City Fashion 5% попуст на тековни акции 12   City Mall
City Fashion Woman 5% попуст на тековни акции 12   City Mall
Pierre Cardin 5% попуст на тековни акции 12   Г.Т.Ц.
Електрометал 5% попуст 12 рати без камата   Сите продажни места
Wine Berry 5% попуст 12   М.Т.Гологанов бр.36
Пилот ЛТЦ Тобако 5% попуст 12   М.Т.Гологанов бр.23