Совршен стил и на плажа!

Впечатливи дезени, специфични модели и удобни и квалитетни материјали.

Остави впечаток со совршен моден стил со најновите колекции на облека за на плажа на Diners партнерите.

Плаќај на рати и рати без камата со Diners.

Име на продажно место Рати
Woman’s Secret 12 рати без камата
Calzedonia 12 рати
Tezenis 12 рати
Yamamay 12 рати
Bonati 12 рати
Sara Fashion 12 рати
Extreme Intimo 12 рати