Снежна авантура во Маврово!

Ако се прашувавте каде да отидете за празниците, ние имаме одлични предлози за одмор и рекреација а и можност да научите нова вештина!

Само во Ресорт Маврово искусните скијачи уживаат на снежните стази, а почетниците во професионалните ски часови, додека сите заедно имаат уникатна можност за сместување во еден од прекрасните хотели и плаќање на рати БЕЗ КАМАТА.

Кога сакаш повеќе, дозволи си повеќе со Diners.

Акцијата важи цел Јануари.

Ресорт Маврово Рати Период
ХОТЕЛ БИСТРА 12 рати без камата
01.01-31.01.2022
ХОТЕЛ ЛОЏ 12 рати без камата
СПОРТ ХОТЕЛ 12 рати без камата
СКИ МАВРОВО билетара 12 рати без камата
www.skipass.skimavrovo.com.mk 12 рати без камата фиксно
СКИ АВАНТУРА 12 рати без камата