Шопинг во Грција на рати

Патувањата во Грција секогаш вклучуваат и добар шопинг, нели?

Купувај на рати во твоите омилени продавници во Mediterranean Cosmos, OneSalonica или во IKEA и многу други продажни места во Грција со Diners Club.

Со цел поголем безбедност на твоите трансакции во странство, најави го трошокот однапред на 15 155.

Доколку најавиш и плаќање на рати, сите направени трансакции во странство над 20 евра, ќе ти бидат поделени на 6 рати. Во спротивно сите трансакции направени во странство ќе ти бидат фактурирани во целост.