Шопингот никогаш не бил позабавен!

Во периодот од 8 до 12 декември купувај со попуст во новите продажни места на Diners и плаќај одложено до 12 рати од февруари следната година!

Кога сакаш повеќе, дозволи си повеќе!

продажни места рати бенефиција Адреса период
Oliver Weber 12 рати 10% попуст + одложено плаќање Ист Гејт
08 до 12.12.2021
Armani Exchange 12 рати 20% попуст + одложено плаќање Ист Гејт
08 до 12.12.2021
XYZ 12 рати До 20% попуст + одложено плаќање Ист Гејт
08 до 12.12.2021
Ozdilek 12 рати 20% попуст + одложено плаќање Ист Гејт
08 до 12.12.2021