Секогаш совршен стил

Искористи ги големите попусти и заблескај со совршен стил во секоја прилика ова лето. Плаќај до 12 рати и рати без камати.

Кога сакаш повеќе, дозволи си повеќе со Diners Club!

Име на продажно место Рати Поволност
ZARA 6 рати Актуелни попусти
MASSIMO DUTTI 6 рати Актуелни попусти
STRADIVARIUS 6 рати Актуелни попусти
BERSHKA 6 рати Актуелни попусти
OYSHO 6 рати Актуелни попусти
PULL&BEAR 6 рати Актуелни попусти
OKAIDI 12 рати без камата До 50% попуст
PARFOIS 12 рати без камата До 50% попуст
WOMAN SECRET 12 рати без камата До 50% попуст
MANGO 12 рати без камата До 50% попуст
DAN JOHN 12 рати без камата До 50% попуст
HUGO BOSS 12 рати без камата До 50% попуст
KIKO MILANO 12 рати без камата До 50% попуст
FASHION & FRIENDS 12 рати без камата До 50% попуст
REPLAY 12 рати без камата До 50% попуст
SUPERDRY 12 рати без камата До 50% попуст
LEVIS 12 рати без камата До 50% попуст
EUROFESH TREJD ONLINE 12 рати без камата До 50% попуст
GUESS 12 рати без камата До 50% попуст
HUGO 12 рати без камата До 50% попуст
BITSIANI 12 рати без камата До 50% попуст
SPRINGFIELD 12 рати без камата До 50% попуст
MOTIVI 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
GERRY WEBER 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
MARELLA 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
PAUL&SHARK 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
CARPISA 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
LIU JO 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
PENNY BLACK 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
OLTRE 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
FIORELLA RUBINO 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
TWINSET 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
WEEKEND MAX MARA 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
PATRICIA PEPE 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
YAMAMAY 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
MAGENITK-OUTLET 12 рати Дополнителни 40% на панталони, 30% на останати модели
PINKO 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
MAGNETIK GALERIJA 12 рати До 50% попуст на пролетна колекција и до 30% на летна колекција
CITY OUTLET/CM DELTA 12 рати Актуелни попусти
LACOSTE 12 рати Актуелни попусти
LOCCITANE 12 рати Актуелни попусти
TOMMY HILFIGER/LACOSTE 12 рати Актуелни попусти
GANT 12 рати Актуелни попусти
DELTA MULTIBREND 12 рати Актуелни попусти
GANT/POLO/NAPAPIRJI 12 рати Актуелни попусти
TOMMY HILFIGER 12 рати Актуелни попусти
GANT/POLO/TOMMY 12 рати Актуелни попусти
CITY FASHION-IST GEJT 12 рати До 40% попуст
CITY FASHION 12 рати До 40% попуст
PIERRE CARDIN 12 рати До 40% попуст
CITY FASHION-OUTLET 12 рати Актуелни попусти
CITY FASHION WOMAN 12 рати До 40% попуст
CITY FASHION-OUTLET 2 12 рати Актуелни попусти
TOM TAILOR 6 рати До 20% попуст
KOTON 6 рати До 50% попуст
MONA 12 рати Актуелни попусти