Сè за во двор на рати!

Уреди го твојот двор или тераса баш како што ти е мерак со Diners.

Плаќај на рати и рати без камата во продажните места наведени во табелата подолу и уживај во опуштени летни денови во двор.

Име на продажно место Рати
Електрометал 12 рати без камата
Меркур 12 рати без камата
Jysk 12 рати
Хубо Реплек 12 рати
Mr.Bricolage 12 рати
Лотулс 12 рати
МТД Градина 12 рати
Техно Генекс 12 рати
Фоја 12 рати