Сè баш како што сакаш

Уреди го твојот дом баш онака како што секогаш замислуваше.

Искористи ги попустите до 60% и купувај на рати и рати без камата со Diners Club.

Име на продажно место Рати Поволност
JYSK 12 рати До 60% попуст
KARES 12 рати До 50% попуст
ЕЛЕКТРОМЕТАЛ 12 рати без камата Актуелни попусти
МЕРКУР 12 рати Актуелни попусти
ХУБО РЕПЛЕК 12 рати Актуелни попусти
MR.BRICOLAGE              12 рати Актуелни попусти
TINEX HOME 12 рати Актуелни попусти
@HOME 6 рати без камата Актуелни попусти