Сакаш природна козметика?

Купувај ја најпознатата vegan и cruelty – free сертифицирана козметика кај нас во февруари и плаќај на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА само во Bellina.

Кога сакаш повеќе задоволства, знаеш што да избереш!

Акцијата важи цел месец февруари.