Снабдени за сите ваши потреби! 

Пазарете во Рептил со Вашата Diners Club картичка и плаќајте на 6 рати без камата и тоа одложено, почнувајќи од 1.01.2022 година! 

👉 Акцијата трае од 15.11. до 30.11.2021

Кога сакаш повеќе, добиј повеќе со Diners!