Повеќе подароци! 

Вашите најмили секогаш сакаат нешто повеќе за време на празниците!

Изненадете ги со омилените играчки во последниот месец од годината кои можете да ги купите на рати и рати без камата!

Кога сакаш повеќе, добиј повеќе со Diners Club Македонија!

 

Име на продажно место (играчки) Рати
КРШ 12
ТЕА КОЛОРС 12 рати без камата
ЕНЦИ МЕНЦИ 12
BEBE HOME 12
PRENATAL 12
ELC ENTERTAINER 12
BEBESUPERMARKET 12
АНДРЕЈ КОМПАНИ 12
STORYBOX 12
НЕМО 12
   
Име на продажно место (бутици) Рати
МАНГО 12 рати без камата
ОКАИДИ 12 рати без камата
ЗАРА 6
LAPIN HOUSE 12
OVS 12
КАРТЕРС 12
ORIGINAL MARINS 12
БАМБИСИМО 12
TILLA 12
КОТОН 12
PRINCIPE KIDS 12
V.I.P. KIDS 12
   
   
Име на продажно место (обувки) Рати
KEGI SHUZ 12
ПЕКО 12
ИПАНЕМА 12
GEOX 12 рати без камата
TIMBERLAND 12 рати без камата
SKECHERS 12