Попуст на COVID-19 тестови во Rapid Lab само за DC членови!

Од денес имате можност да добиете ексклузивен попуст на тестовите во Rapid Lab со вашата Diners Club картичка.

👉 Брз антигенски тест  – редовна цена 800 денари – DC цена 700 денари

👉 PCR тест – редовна цена 1400 денари – DC цена 1250 денари

👉 Фамилијарни тестирања (над 3 лица) – редовна цена 1100 денари – DC цена 1000 денари

👉 Ултра брз PCR тест – редовна цена 2500 денари – DC цена 2000 денари

Локации:
👉 СКОПЈЕ – спроти East Gate, на паркингот кај VIP Hotel
тел: 070239822 Работно време 08:00- 22:00

👉 ГЕВГЕЛИЈА – граничен премин Богородица, веднаш кај Принцес казино и ВУДент -тел: 070239699 Работно време 08:00- 00:00

👉 ВЕЛЕС – Мотел Македонија, бензиска Пумпа Макоил
тел: 070239799 Работно време 08:00- 21:00