Почни денес!

Со големиот избор на спортска облека и опрема во повеќе од 20 продажни места, веќе нема простор за изговори да не почнеш да вежбаш уште денес.

Искористи ги попустите и купувај на рати со Diners.

Промоцијата трае до 30.04.2022.

Име на продажно место Рати Бенефиции
МЕГАСПОРТ 12 рати без камата  
POLLEO SPORT               12 рати без камата  
SCOUT 12 рати без камата *12 рати без камата за производи на регуларна цена и до 20% попуст
SPORTS LAB                12 20% попуст на нова колекција
D SPORT                   12 20% попуст  
DELTA SPORT               12 20% попуст
RISPORT UNDER ARMOR       12 20% попуст на нова колекција
SPORT VISION              12  
SPORT VISION KIDS         12  
NIKE SHOP                 12  
BUZZ SHOP                 12  
SPORT REALITY      12  
SPORT VISION -NIKE outlet 12  
EXTRA SPORT-OUTLET        12  
SPORT VISION-OUTLET       12  
SPORT M 12  
INTERSPORT                12  
ADIDAS                    12  
URBAN X STORE             12  
ATHLETE’S FOOT            12  
KVANTUM SPORT UA          12  
ARTHURS 12  
DROP IN                   12  
SPORTEX 12  
DIDISPORT 12  
DEUS 12  
VILSON SPORT              12  
CAMOUFLAGE 12