Биди безгрижен и уживај во безбедно возење со нови пневматици, само сега, со картичките на Diners Club во продажните места од табелата. Искористи ја акцијата од 15 до 31 март со РАТИ БЕЗ КАМАТА.

Кога сакаш повеќе, Diners е тука за тебе!

 

Р.бр. Продажно место Рати Поволност/Акција Адреса Времетраење
1 BENELUX AUTO SERVICE     12 12 рати без камата Скупи 57б 01-31.03.2022
2 EVROPA GUMI               12 12 рати без камата Борис Трајковски 18 01-31.03.2022
3 OLIMPIKO                  12 12 рати без камата 8-ми Септември бб 01-31.03.2022
4 Stop&Go 12 12 рати без камата 8-ми Септември 23, Куманово, Штип, Битола и Кавадарци 01-31.03.2022
5 AGRO GUMA                 12 / Ул.8 бр.133 01-31.03.2022
6 CERES                     12 / Борис Трајковски br.20 01-31.03.2022
7 GANZONI GUMI SKOPJE        12 / Ѓорги Пешков бр.4 01-31.03.2022
8 MOTOCENTAR                12 / Бул.Србија бр.10, Момин Поток бб, Ванчо Мицков бр.2, Ул.1632 бр.10, Куманово, Битола и Прилеп 01-31.03.2022
9 MULTIBREND AVTOGUMI       12 / Јужен Булевар бб, 8-ми Септември бр.40 01-31.03.2022
10 PNEUMATIK                 12 / Иво Лола Рибар 120, Бул.Србија 48а, Ул. 13 бр.13, Битола 01-31.03.2022
11 PNEUMATIK GROUP            12 / Илинденска бб Тетово 01-31.03.2022
12 TDA TREJD                 12 / Качанички Пат бб 01-31.03.2022
13 TURBOMAKS-GUMI            12 / Скупи 24 01-31.03.2022