Плаќај на рати во странство

Летување на море во соседството, посета на европска метропола или егзотично патување на далечна дестинација. Каде и да патуваш ова лето, твојата Diners Club картичка ти овозможува вистински да уживаш во одморот и да се препушташ на новите искуства.

Токму затоа услугата за плаќање на рати во странство отсега е автоматски активирана на твојата Diners Club картичка и можеш безбедно да плаќаш на рати во повеќе од 45 милиони продавници, хотели, ресторани и други продажни места ширум светот.

Сè што треба да направиш е да најавиш плаќање во странство преку Мy Diners мобилната апликација и секоја твоја трансакција над 20 евра со Diners Club ќе биде поделена на 6 рати.

Преземи ја My Diners за Android: https://bit.ly/3jL5huC

Преземи ја My Diners за iOS: https://apple.co/3EpiXVD

Доколку сепак не сакаш твоите трансакции во странство да бидат поделени на рати, оваа услуга може да ја деактивираш со јавување во Diners Club контакт центарот на 15 155.

Уживај во опуштен шопинг на рати каде и да си со Diners Club.