Плаќај на рати на Booking

Резервирај сместување на Booking.com и плаќај на рати со Diners Club.

Сега можеш да добиеш и поврат на готовина за секоја трансакција на Booking која ќе ја направиш прекy Diners Cashback онлајн програмата.

Регистрирај се на Diners Cashback онлајн програмата, следи ги чекорите за резервација и заштеди со секоja трансакција.

Со цел поголема безбедност на твоите интернет трансакции во странство, плаќањето Booking.com најави го однапред прекy МyDiners мобилната апликација. Во спротивно твојата Diners Club картичка ќе биде блокирана.

Кога сакаш повеќе, добиј повеќе со Diners Club.