Онлајн шопинг со Diners Club

Уживаш во онлајн шопинг?

Со твојата Diners Club картичка можеш да плаќаш на рати на сите онлајн продавници и платформи кои прифаќаат плаќање преку PayPal.

  1. Најави плаќање во странство преку МyDiners мобилната апликација*
  2. Регистрирај се на www.paypal.com
  3. Внеси ги податоците за твојата Diners картичка и плаќањето на рати ќе биде автоматски прифатено на сите онлајн страници кои поддржуваат плаќање со PayPal.

Преземи ја MyDiners за Android: https://bit.ly/3jL5huC     

Преземи ја MyDiners за iOS: https://apple.co/3EpiXVD

*Секоја твоја трансакција над 20 евра со Diners Club ќе биде поделена на 6 рати.