Некој спомна плажа?

Имаш неискористени денови од стариот одмор?

www.holiyaytravel.com ти нудат одличен избор на аранжмани во Грција кои можеш да ги плаќаш на 12 рати со твојата Diners картичка. Промоцијата завршува заклучно со 30.04.2022.

За да добиеш дополнителни 5% попуст контактирај ги HOLIYAY TRAVEL на телефоните +389 70 35 97 47/+389 70 83 04 15 пред да го букираш одбраниот аранжман.