Одмарај и плаќај на рати!

Пред нас е лето со безброј прилики за патување. Со Diners можеш да го испланираш твојот одмор од соништата и да плаќаш до 12 рати. Одбери дестинација од богатата понуда на нашите бизнис партнери и почни со пакување.

Име на туристичка агенција Град Рати
PILOT TRAVEL              Скопје 12
JK TRAVEL                 Повеќе локации Скопје, Битола, Штип, Куманово и Кочани 12
FIBULA AIR TRAVEL         Повеќе локации Скопје, Куманово и Охрид 12
NET BAJ                   Скопје 12
KONDOR      Скопје 12
TRAVITI      Скопје 12
BISER TRAVEL              Скопје 12
AURORA TURS               Скопје 12
ETC TRAVEL                Скопје 12
NEW WEYS OF TRAVEL        Скопје 12
TERRA TRAVEL SKY   Скопје 12
IN TRAVEL                 Скопје 12
STAF TRAVEL               Скопје 12
SKAUT  Скопје 12
VAIKIKI TRAVEL            Скопје 12
EL MUNDO   Скопје 12
SAVATOURS                 Скопје 12
GO TRAVEL                 Скопје 12
TRI STAR TRAVEL           Скопје 12
VAS TOUR OPERATOR         Скопје 12
PAPILON Скопје 12
DZANGL TRAVEL             Скопје 12
SKOPJE TOURS              Скопје 12
МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ Повеќе локации Скопје, Штип и Струмица 12
CITY TRAVEL               Скопје 12
OLIMPIK TRAVEL            Скопје 12
BOHEMIA Скопје 12
BELECA TRAVEL             Скопје 12
VARDAR EKSPRES TRAVEL     Скопје 12
ELIT TRAVEL               Скопје 12
TRAVEL SOLUSHN     Скопје 12
TIME TO TRAVEL   Скопје 12
JET-SET TRAVEL            Скопје 12
AO GENERAL TURIST         Скопје 12
KINISSI                   Скопје 12
AGENTUR Скопје 12
JSP TURS                  Скопје 12
ORFEJ TOUR OPERATOR       Скопје 12
BEST TRAVEL               Скопје 12
DELFINO TRAVEL Скопје 12
HAVANA TRAVEL             Скопје 12
INFINITI TRAVEL Скопје 12
INS TUR                   Скопје 12
ZULU TRAVEL               Куманово 12
LAGUNA DZET PLUS          Струмца 12
VIS POJ Охрид 12