Прославуваме 10 години шопинг дружба во  Skopje City Mall и плаќаме одложено на рати со Diners Club.

За сите Diners Club трансакции на рати направени во продажните салони во Skopje City Mall на 30.9.2022, првата рата ќе биде пресметана на 01.11.2022.

Уживај во роденденски шопинг и плаќај одложено на рати со Diners Club.

При купување на рати со одложено плаќање во Skopje City Mall на 30.9.2022, Diners Club пресметува еднократен надоместок од 3% на вкупниот износ на секоја трансакција.